inte en sportmössa.

i brist på någon rubrik.

sjukt trött är jag , inte sovit ngt knappt sen i lördags vet inte vad det är men kan inte sova riktigt vaknar hela tiden
drömde inatt att jag vart av med körkortet med att vi var ute och åkte cross fulla som fan cruising vare i mora med massa kompressor bilar överallt suddenly , haha , ja iaf åkte dit för rattfylla , så idag har jag vart duktig på att hålla mina fartgränser nästan till och med , nervis som fan , kom in en tant igår med när jag var hemma och börja gnälla på mamma att jag kör som en idiot runt med min ford haha herrejesus , gnällkärring ,

sitter nu hemma hos pappsen ska väl ta ork och börja packa upp alla kartonger och kläder nu snart hade jag tänkt ,
har bosatt mig i hans källare nu så länge tills jag hittar något eget , vill ha ett litet hus helst inte någon läghenhet..
hela dagen gick åt igår efter jobbet att packa ihop allt mitt i lägenheten och köra bort hit och rensa pappas källare på skit och möbler den där gubben är expert på att sammla på sig skit , fick d¨han att slänga nästan en hel släpvagn , och hela huset är fullt utav bildelar överallt , men dom får han ju såklart ha kvar.
så efter jag burit möbler och allt hela dagen och bäddat iordning sängen gav jag upp och tog en dusch och for bort till daniel och jacob och kika på pirates of the caribian med dom , sen for jacob hem så jag och daniel satt & skratta åt jackass och wild boys innan vi till slut med somna ,

i måndagen spenderade jag eftermiddagen och kvällen med sandra , sen krille och victor som är på besök , grillning ute hos sandra , gott gott , dom drack väl i mängder och vart rejält på lyset hela högen , även fäätan dök bort och så ingemar.
var ute och for lite jag var chaufför försökte väl få mig att dricka men var inte alls nå sugen på att ens höra ordet alkohol just då vid tillfället , inte nu heller om jag ska vara ärlig. ja sen for jag hem och lämnade fyllskallarna la mig i sängen och myste ner med mig med trixy och försökte sova lite innan dags för jobb igen.

idag är väl planerna bara att packa upp och så här hemma , sen försöka ta en promenad ner och sola tänkte jag ta mig ork till , så blire nog umgås lite med sandra och 08 orna en svängom , jag och daniel prata om att försöka hitta på ngt uteaktivitet senare men vädret ser inte alltför toppen ut så f¨r se hyur det blir med det bara alla slutar jobbet sen , fick ju vara ledig resten utav veckan för göran behövde inte någon hjälp nu ska ta nya tag nästa vecka istället :)


åh vill ha mitt simkort till telefonen nu känner mig helt låst , kan ju inte få tag i någon och inga nummer.
men har nyss fått ett mejl om att dom ska skicka det nu , men är ju röd dag på fredag så får nog inte ens det fören efter helgen skapligt drygt.

pengarna har inte kommit in från norge än fast jag skällt på dom ett antal gånger , behöcver dom nu bilskatten ska ju vara betald idag som jag inte har pengar till på mitt svenska för tillfället , får väl lov att ställa av den då tills pengarna rasar in. such hatar skatt må den brinna i helvetet.

 
nej ska röra på mig nu mot steven och hämta mitt smink som jag glömde i hans väska sen påsken ,
jag glömmer allt överallt haha , idag drar den j'äveln till vegas fusk fusk och martin är med i staterna
avundsjukan är stark som fan ;)



 

en idolbild från påsken 2009


'




Käsnlorhatarattintekunnastyraatthakontrollattvaramaktlösfrustrerandeochskrämmande
hurmycketmanänvillkunnastyraärdetomöjligtdetsomgörmiglivräddkaninteslappnaavochvaramigsjälv
alltblirdåheltfelvillhasvarvaddetärfärfelpåmigjagärochharnogalltidvartettstortsvinmeninteallsnu
jagvarbereddattoffraallttankargårdtilldigdagligenetthalvårstidmeddigihuvetkonstantvillsläppa
glömmavännerjagvillmen vill någotheltannatmedvillalltidhadetmanintekanTrofeärkanskeenabrtvaduduärminenhörning
jagvetinteallsmensläppanejgårinteförsökermenrivshelatidenuppkänslornasomvarkanskeär
harjagaldrigkäntsåintesåstarktehfuckitåhnukomenlåtsomremindmemedskitdåähfastblirenklare
ochenklarehelatidenfastgrymtsaktaduvarnogdenduandyoustillare




Pass.

Ja PASS , her ågren vill inte försvinna från mig.
fast sakta men säkert börjar han jävlas mindre & mindre iaf.
förstår bara inte inte alls likt mig att bete mig på det där viset ?
stort frågetecken ?..., vad sprit kan lyckas fiffla med en huvud alltså.
jaja skitsamma e väl som det.

sitter hos pappsen en sväng och lånar datorn igen och kikar lite , fortfarande inte fått in pengarna jag ska ha tillbaka för hyran i norge som dom dragit fast jag inte ens bor där ska ringa chefen där imorn igen och se hur det går.
har jobbat ett par timmar idag , slipa spackla och fräst en massa dörrar duktig jag , sen hem och dusha bara och sen var jag på noretgården idag på arbetsintervju dom lät jätte positiva och tyckte allt lät bra så dom skulle höra av sig om ett tag men lät som jag skulle få jobba där , så nu håller jag tummarna , kan nog bli ganska trevligt att testa något nytt så kanske hemtjänsten i sommar och sen får vi se efter då. lilla björn har börjat höra av sig igen opch vill att jag ska ner dit för att prata om jobb , men verkar vara så mkt fuffens där fast kan ju alltid ner och höra vad dom har att erbjuda , fast när har jag tänkt vara ledig då?,. haha ja iaf helt inbokat ledighet är ju big meet , classic  , mantorp och hot rod. då kan inte någon få mig att jobba ;)
nej nu ska jag ta & upp och ringa sandra och se vart dom håller hus vi har ju besök från sthlm nu i lilla mora , krille & hans vän som vi träffa på close up kryssningen vi var iväg på senast ,

ska försöka få in lite bilder senare idag från motala & påsk.

men nu ska jag pyssla med annat en stund.

vad händer för alla till helgen , ?
både sugen på klubben på valborg och sala på cruising ,
sen både hillcross & rättvik även sugen på örebro?
.:)






slumpade bilder
1 , en full daniel , en full jacob & sork pontan i hörnet
2 . jag och sandra ute med mats och åker lastbil
3. fått fram pontiacen i vårsolen nu. en tvätt dock kanske skulle behövas.

ao long suckers
xoxo sofie






long time no seen

ja var som vanligt alldeles för länge sen jag skrev här. har väl vart ut på en massa bravader.
påsk i fulufjäll , fest här & var jobbat .

helgen har jag spenderat i motala och sälen , fick ngt ryck i torsdags ocgh tog vårat pick och packa ner till
motala för att hälsa på mattias och micke , torsdagen var vi i garaget en sväng , ut och fick soppatorsk med bella var på donken och käka sen ute och åkte lite med micke och fick en rundtur på stan , fredagen for jag och sandra ut till mickes jobb och låna hans pickis , och gjrode lite ärenden åt honom tog en shoppingrunda på stan och bolaget , sen hem till Mattias och börja göra oss klara och hiva i oss grogg , åkte och handla kött och sånt och bänka oss ute på gräsmattan och grillade hade jättetrevligt så sköna människor, fast sen for vi ut med bella och minnet är helt tappat , betett mig som ett svin och snacka en massa skit som jag absolut inte har någon som helst aning om varför! :/ ågren i massor . suck att man inte ska kunna dricka sprit utan att göra bort sig själv på det här viset , ussha vad jag skäms , riktigt onödigt mkt skit som kommuit ut ur min trut. , tragisk känner jag mig bara.  så förlåt.
söndagen kravla jag mig och min ångest upp ut sängen och in i dushen , så packa vi ihop oss i bilen och for ner till hamnen mötte upp ufo och några till där och käka oss frukost , sen satte vi oss i bilen och for hemöver , känndes tråkigt att åka hem gillar motala faktist riktigt mkt och folket där är bara för kanon får bli en tripp snart igen har jag och sandra bestämt.
då på ett bättre vis , utan lakrits. jag blir utvecklingsstörd.
vägen hem börja riktigt dåligt , ångesten bara skrek i huvetm på mig så sandra tyckte jag var tråkigt så hon gav mig tillåtelse att börja dricka sprit så lakristen for ner igen vart bra berusad på vägen hem , bytte fordon och hämta in chafför mm som skjutsa oss upp till sälen där jag mötte upp ligan och hoppade in i vanen åkte runt och grisa som fan och var allmänt redlös hade kanonkul ,

dagen idag har vi fart runt i vanen käka på daisys i orsa åkt runt runt , hälsa på rickhard och sen lite mer folk , haha skrattat åt gårdagen hitta nötter i fulla brallorna tappat min telefon har jag gjort igår med drygt som fan. sork alltså.
nej nej nej.  sen legat hemma hos mats hela ligan och tyckt synd om mig själv. innan jag tillslut tagit mig hem och dusha fast där fanns inget kvar i lägenheten tomt som en manshjärna så nu sitter jag hos pappa och fördriver dötid ,
ska gå över till rick nu och ta en cigg med han sen till martin och hämta en tröja se om jag tvingar han att se en film med mig kanske , sen ska jag sova , jobb imorn och även arbetsintervju på noretgården , wish med luck.

åhh pengar hare gått åt i massor med , oj oj oj inte vågat kolla ikontot.

ja i huvudlag har helgen vart helt kanon , utom vissa tabbar.
med störtsköna människor , tack:)



idag skulle du ha fyllt 33 år , fyfan du är så saknad grabben
känns så sjukt att du inte är kvar här bland oss.
kom tillbaka.





onödig som fan.

skulle ha laddat upp lite kort men konsatera att jag glömt sladden till kameran i sandras bil.
så får dela med mig en annan gång.




its something special about you that i cant get out of my mind.




TISDAG

sitter nu hos jocke jag bror & jocke vart ute hela dagen och härjat runt , tvinga upp sig själv i morse
ur sängen och väckte upp sandra som kom bort och plocka upp mig och martin oss för hon hade min bil.
sen skjutsa hem martin , var nära en till krock med skorpan då martin fann en spindel i mitt baksäte som han
kasta mot sandra och hon med världens fobi släppte ratten och skrek på väg in i vägräcket fick mig ett gott skratt
haha men sandra vart mest bitter , släppte av sandra sen på jobbet och for ner till magnus och tatuerade mig
en sväng gjort konturerna till pistolerna nu , hann inte mer innan nästa som hade tid kom men ser asnice ut 
bara längtar tills det blir helt klart , nästa tid 15e maj då blire fylla i dom och sen lägga till rosorna & spindelnäten kommer bli grymt alltså:)  , så efter det for jag
bort till martin & hans kusin och drack en kopp kaffe så tog jag och martin och for och köpte glass och satt oss i solen
på kajen , men konstatera att det inte var så varmt som vi trodde så for vidare bort och hälsa på lite hos niclas
och gänget där fick med oss jocke med , åkte bort plocka upp bror och for runt lite hela dagen skjutsat folk
hit och dit handlat sprit , sen var jag & jocke och köpte bil åt honom med en audi så for ut till han i östnor och
bytte till sommardäcken på en gång och så tog vi den och snurra lite hälsat på lite fyllon här & var och
var  ut till östnor med och fixa en cd så vi fick lite musik , satt & språka med olivia ett tag kul att se henne igen var
länge sen bara 3 dagar kvar innan bebben är beräknad kul för dom :) ., hoppas allt går väl nu bara.

gårdagen så hängde vi hela gänget hos niclas var riktigt jobbigt igår för oss alla , verkligheten
börjar komma ikapp oss att vi aldrig mer kommer få se jon nå , känns förbannat tungt
bröt ihop ett tag igår och ville inte alls vara själv. vi tog oss en promenad ner och köpte rosor
och la vid olycksplatsen , usch , hur fan ska man kunna bara acceptera läget att en nära vän
är borta från oss föralltid för ett par ynka 3,5 ors skull? , och tanken att man lika gärna kan radera
hans nummer usch kommer inte klara det,.kommer nog få vara kvar. satt sen resten av kvällen
hos niclas och feffe allihopa spekulera lite sen drack lite och tänkte på annat sen kom
sandra och så körde hon min bil hämta nupp martin så for hem till mig och satte på
gone in 60 seconds men jag slumra in lika fort som jag kom hem tror jag ? haha.
trevligt sällskap som alltid ,


nej nu ska jag vara social med bror & jocke en sväng och sen bege mig mot martin
han och frisken ska ha nattmek i garaget så ska väl hålla dom sällskap lite tänkte jag.
fast blir nog inte så länge börjar bli trött med , massa att ordna imorn med packa
lasta skotrar handla mat och allt som ska med . skoter är ordnat nu iaf göttans :)

bildlös har inte orkat tömma kamerorna på ett tag ska väl
göra det någon dag och uppdatera er lite om min vardag.

"May it be an evening star
Shines down upon you
May it be when darkness falls
Your heart will be true
you walk a lonely road
Oh! How far you are from home " ♥


hmm varför kan jag inte släppa?


-


Jon drenj

Skadade mc-föraren avled


MORA


Den 33-åriga man från Mora som skadades allvarligt vid en mc-olycka i centrala Mora natten mot lördagen avled av sina skador.

Han tappade kontrollen över sin motorcykel i Nordearondellen och slungades av cykeln. Han fördes till Akademiska sjukhuset i Uppsala, men hans liv gick inte att rädda.


Ja nu var det klart då iaf , Fan
bara att börja ta in att det är sanning nu.

R.I.P vännen min kommer sakna dig
nå grymt mycket , Jon du var en underbar
människa och är älskad och saknad av
många!



served icecold

ja hux flux vart jag grymt sugen ¨på en kall jäger , hade vart mumma :)

jaha då har man flyttat hem helt igen inte ngt mer norge nu för min del , skönt börja skaffa lite mer utav en vardag igen.
inte stressa runt och bo i en kapsäck ,  begav mig av från trysil efter jobbet i lördags , på vägen hem ringde jag runt och undra vad alla skulle göra fick då en hemsk nyhet av rickhard som berätta att det inte var nå bra , då Jon åkt omkull under natten på motorcykel och dom visste inte om han skulle klara sig , klumpen i magen satte sig och vägen hem bara snurra tankarna i tusen och kedjerökte ett helt ciggarett paket nästan, åkte hem och hoppa in i dushen och for bort till dom andra , när jag kom bort så fick jag dom mer chockerande nyheterna att det förmodligen är slut med jon , hans hjärta hade stannat i 30 minuter innan dom fått igång honom igen vilket gjorde att han var utan syre för länge så att han hatr blivit hjärndöd , just nu håller dom igång honom med maskiner och risken är 99.9% att han inte kommer klara sig men han kämpar fortfarande på där nere i uppsala , men vi alla har väl berett oss på det värsta , men att han fortfarande efter ha vart död i 30 min får igång sig själv visar på stor kämparglöd och den där lilla procenten som finns kvar hoppas man väl på , fast risken är ytterst liten , känns bara så overkligt var ju bara en vecka sen du kom indundrades med dalmatinerna lika glad som alltid och hälsa på oss innan du skulle hämta grabben din , var ju bara några dagar sen du skickade mess och undrade när jag skulle komma tillbaka ifall vi skulle ut på hotellet och käka och ta en öl? , vi skulle ju upp och hälsa på bullskrutt med ? , vill bara inte ta in att man aldrig mer kommer få föra ett samtal med dig , höra dina dåliga visor och sitta och snacka skit över en folköl? , stämmningen är inte alls bra här hemma nu.
vi försöker ta in och förstå detta men inte det lättaste , alla tankar går till dig nu jon & din familj , du är älskad av många!
så kom igen nu förfan jon kämpa på! det får inte sluta såhär nu du har mkt kvar att göra här hos óss innan jag vill släppa dig.





ja så stämmningen var inte på topp denna lördag när jag kom hem vi satt hela högen oss mats och prata
om jon och försökte förstå , drack någon grogg. gick bort till andre & jimmy och sen bort till bror som
inte vi ville skulle behöva vara ensam just nu , sen när han ville sova gick vi bort till niklas och så kom
jonas och körde oss till älvdalen för sandras skjuts hade åkt ifrån henne så hämta henne vi.

gårdagen så vakna jag tidigt klara inte av att bara ligga och tänka det enda som snurra i huvudet var jon.
så mamma plocka upp niklas och sandra sen mig hos andre och skjutsade oss bort till mats där jag hade bilen.
hämtade upp tomas & jimmy sen for vi ut och åkte lite lastbil med mats för han skulle flytta någon tank.
var och hälsa på daniel som skruva med bilen.
sen tog jag rickhard sandra & niklas färden av mot orsa för att äta på Diasy`s sån kanongod mat där.
åkte ner till båthamnen och käkade i solen ,sen vidare hem tilöl mats satte på gremling och lade oss i
soffan, sen bort till niklas börja kika på monster vs aliens , men sen begav jag mig till martin ist
och myste ner mig där och åt lite chips och såg på film.

idag har jag hunnit gått upp skulle igentliogen jobbat men var nå knas på firman med kök som göran skulle
fixa själv så jag behöver inte börja jobba försen efter påsken , fan släpade mig upp ur onödan och hem
när jag kunnat legat och myst ett tag till , fått lite gjort iaf tvättat bilen och sen kika lite jobb.
nu ska jag hem & ta en dusch sen ska jag nilas och rickhard ut en långpromenad och så tänkte jag sola en sväng.
för imorn ska jag tatuera mig då får jag inte sola på ett tag.  kvällen blire nog monster vs alien hos bror
eller så hitta på ngt med martin.

en positiv nyhet är iaf skatten som kommer tillbaka i juni 7300:- gött ,
bestämt mig ska ha en sådan kanonsommar bara åka runt överallt
tänkte jobba juni och lite i juli , sen resten bara fara runt på allt
big meet , classic , mantorp , hot rod , wheels and wings , idre yra.
high chaparall & faderullan allt. inte något eller någon som kan hålla mig kvar
någonstans , :)


nej klarar inte att vara själv nu tankar bara sprudlar.

ska dra mig in i dushen



so long suckers
xoxo sofie





jahamen

nyss slutat jobbet efter ett långpass från 9 i morse nu ær kl 22 00 ska væl snart bege mig hemøver
3e dagen nu imorn sista dagen på detta hotell , kænns konstigt , skønt med tråkigt att sæga hejdå till alla.
:/ blandade kænslor helt enkelt , men dags att hem & styra upp allt dær nu igen , børjar jobba igen iafd direkt
efter ¨påsken hos gøran , slipmæstaren ska komma igång igen ;) funderar med på att kolla upp svetskursen
och om man eventuellt kan gå den ?. jaja får se ,

inte skrivit så mkt på senaste hær tid ork & energi inte funnits var hemma en vecka nyss
dær veckan mest bestod av att umgås med mina karlar daniel mats bror rickhard niklas
och inte gjorde allt før mkt eftersom jag var sjuk låg i feber hosta hals & troligen inflammation i
bihålorna som jag inte orka kolla upp , vart æven några dagar med film med martin.
torsdagen var vi till falun med på bilauktion drack nån øl och var lite lullig och kolla runt , hittade en bil som jag vart kær i alldelles før mkt
jobb på den synd nog hade haft råd att ropa in den annars , ångrar mig lite nu ændå farsan finns ju alltid.
dicksen & ett g'æng till var med dær så och dom ropa in 3 bilar så jag och sandra kørde hem en
åt dom snælla som vi ær. fredagen vart det shopping på dagen och sen fest var meningen att vi skulle bege oss till torsby på ewa eastwood men snøstorm och før oplanerat så åkte vi runt mestadels i mora och sen intog raggarklubben
och hængde i garaget sen klubben igen och ute & ragga kom hem vid 7 och hade planer på efterfest sen pimpel VM , men somna ifrån det sov någon timme sen upp gøra sig redo och drog bort til daniel mats & tomas gjorde oss iordning och drack grogg sen kom nyqvist & mattias och plocka upp oss i fairlainen igen bara att dra igång och hærja for mot falun och intog coppermines och kika in errols , lika bra som vanligt. och klubben en svæng efter och vidare till daniel och høll han sællskap.
sen resten av dagarna så¨umgicks jag bara med mina nøtter till vænner myste & sen stæda och packa lite hemma.

onsdag morgon for jag hit til trysil igen , bara jobbat , grillat hos flickorna , tagit en långpromenad
och ja inte allt før mkt mer.

nu ære bara nedrækning till påsken som gæller ska bli så jævla kul .
5 dagar med fest skoter ,& massa bravader med fred , jocke , john , stefan , niclas , carro , louise & kanske sandra.
længtar længtar.:)

tatuering på tisdag med , så førvæntansfull , kommit på vad jag ska børja med på armen nu med , kommer ju bli en helarm tillslut men nu vet jag hur jag ska børja kommer bli så grymt snyggt håller dock dom planerna før mig sjælv.


undra vad man ska hitta på imorn då? eventuellt bowlingen i rættvik , annars någon øl med linda.
fast lutar nog mest åt en film med tokmartin , ska ju førsøka ha karaktær och hålla mig lugn till påsk:)

vill ner till elmia på påsk med beslutångest till tusen? ja får se hinner bestæmma mig :) .

nej nu ska jag hem duscha av mig ,och sen packa lite
sen sussa gøtt :)

godnight sweethearts.



im back

yes back in trysil men bara før 4 dagar tillbaka på lørdag , nyss kommit från jobbet ska hem dushca och svida om
sen blire nog till johan på grillfest , sjukt ont i halsen har jag fast fått tillbaka min røst lite iaf och kommer ut mer æn væsningar. fast børjar bli værre igen , får nog vara tyst och vila stæmbanden fast inte min starka grej att vara tyst?:P
ja så gåre nær man ska ut & vara full och skrika eddiemedusa låtar , & hot rod woman.


ehh just nya sommarhiten ær funnen , "matchbox- hot rod woman "kanske det kan heta ? skit bra iaf.

evetuellt kommer tokmartin & snyggsaandra upp och myser med mig nu och håller mig sællskap i 2 dar :)
eftersom sandra blitt av med kørkortet så måste han jju ha någon som kør haha! mobbning!


so long suckers
xoxo sofie




marika , amanda & jag innan heiskroken

RSS 2.0