stjärntecken

( intressant tycker jag att läsa om stjärntecken , och hur dom faktist stämmer in skrämmande  bra iaf mycket av det inte allt")






Tvillingen

Du är en av zodiakens största charmörer, kvick, snabbtänkt och mångsidig. Du är också väldigt nyfiken på allt och alla. Tvillingen är alltid i rörelse, alltid i färd med att prova något nytt. Du är aldrig så förtjust( och förtjusande) som när du får chans att träffa stimulerande människor. Ofta har du påfallande många talanger och utvecklar lite av allt. En del säger att du är en dubbelnatur, två personer i en eller rentav ännu fler. Och visst är det sant att man aldrig riktigt vet var man har dig. Du kan alltid överraska genom att växla spår och plötsligt visa upp en ny sida av dig själv. Du är rörlig och rastlös, både mentalt och fysiskt, och det är inga som helst problem för dig att smälta in i olika miljöer. Ofta är du eftersökt i sällskapslivet eftersom du är pratsam, underhållande och humoristisk. Du anpassar dig till alla sammanhang, kan hoppa in i vilken konversation somhelst och diskuterar ofta och gärna.

Att våga blicka inåt, att konfronteras med starka känslor och ouppklarade barndomsupplevelser är något du verkligen får kämpa med och i bästa fall lär du dig det gradvis allteftersom du blir äldre och mognare. Men sentimental blir du i varje fall aldrig, för det är bland det värsta du vet. Däremot har du ofta ett starkt och uppriktigt engagemang i något du tror på, och när du på allvar ger dig i kast med idéer och ideologier kan du bli en stor filosof, ibland kanske med en antydan till cynism.

Du vill ha nyheter och omväxling även i kärleken och ofta är du ombytlig. Helst ska du inte binda dig alltför tidigt, vilket de flesta Tvillingar känner rent instinktivt. Du är flirtig och ser erotik som en trevlig och lättsam lek. Den stora omskakande passionen är ett främmande och skrämmande område, om du inte har starka inslag av något mer lidelsefullt tecken i ditt personliga horoskop förstås. Din partner är en vän och förtrogen, och den mentala kontakten mellan er är det allra viktigaste. Fungerar inte den kommunikationen så fungerar ingenting. Det du fasar mest av allt, både i kärleken och på andra områden, är att det ska bli tråkigt. Det måste finnas lite extra kryddoroch exotiska upplevelser inbyggda i ditt äktenskap eller samboförhållande. Tvillingen brukar lämna en rad krossade hjärtan efter sig, men även för dig kommer en dag när du är beredd att satsa på allvar. Låt det gärna ta tid, se till att du blir ordentligt vuxen först, och ge aldrig upp hela ditt liv för någon annans skull-då är det nästan helt säkert att du tröttnar och går efter ett tag.

Kommunikation är det viktigaste nyckelordet för ditt tecken och din sysselsättning måste innefatta en hel del kontakt med andra människor. Man hittar ofta Tvillingar som lärare, journalister, försäljare och reklammänniskor, eller som taxichaufförer, brevbärare och andra som förmedlar och transporterar människor, varor eller information.

Dina känsligaste kroppsdelar är händer, armar, skuldror och lungor. I synnerhet luftvägarna är ömtåliga och en Tvilling bör absolut inte röka. Även luftföroreningar av annat slag gör att dina tendenser till astma och allergi ökar. Du har ensnabb, lite nervös energi och blir ofta rastlös. Ren uttråkning är faktiskt en vanlig orsak till psykosomatiska sjukdomar hos Tvillingen.

Din iakttagelseförmåga är alldeles utmärkt. Du kan bli väldigt upplyft av lustiga händelser, detaljer och sammanträffanden som du lägger märke till. Och du är en ypperlig historieberättare i både skrift och tal, så även omgivningen får njuta av dina observationer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0