// ordning är för idioter , Vi genier behärskar även kaos

aj aj aj , uhhaa för denna mensvärk glömt bort vilken smärta det är inte haft min mens på 5 månader snart och jag har INTE saknat den vill jag då lova , suck ala suck , johnny åkte bort till sina föräldrar nyss och skulle skottafram darten och pilla lite men jag valde att stanna hemma och tycka synd om mig själv istället patetisk som jag är men jag har ju så ont , smärstillande ja TACK..

hans bror och ylva har vart här och hälsat på med trevligt och dom drog med bort dit känner mig lite oscoial men orkar man inte så gör man inte , ... snön fortsätter vräka ner här hemma sjuukt vad mycket snö det kommer hela tiden vi har snö upp till fönsterkanterna och baksidan mot berget äre bara en vit vägg när man kollar ut genom fönstret önskar jag hade en kamera och kunna dela med mig utav detta.. ska ju åka hem imorn men dom ställer ju in så mycket tåg och bussar så börjar li bra nervös över att inte kunna ta mig hem? humpf bara johnny kommer tillbaka ska jag ringa , har ju inte någon telefon just nu mitt simkort har pajjat och det nya ligger hemma i mora så ska ju få igång det imorn äntligen med.

bara johnny kommer tillbaka är tanken att bara krypa ner och kolla på scarface och sen tog robin ner hit sitt x-box med colin mc rae rally som jag har tänkt spöa skiten ur johnny med haha (försöka) iaf ..

sitter och kollar tatueringsmaskiner är grymt sugen på att börja med det faktist hade vart så kul , johnny får vara min försökskanin och phille har redan ställt upp med sitt skin haha får lura på mig mer folk med...
blir nog en sån direkt jag får råd , tror jag kan ha lite talang inom det iaf om man har tur! om inte otur för andra ..evil evil sofie...

nej nej kanske ska ta & ta tag i scrapbooken och en skål glass och börja pilla och klistra lite :)


so long suckers
xoxo sofie


// ordning är för idioter , Vi genier behärskar även kaos

long time no seen igen , har för vana att glömma den här bloggen ibland , inte skrivit nu sen innan sälen resan , vart en grymma 5 dagar i sälen med ett grymt gäng på 16 personer som man lärt känna , kände ju bara 2 sen innan haha , mycket fest , fina soliga dagar , noll åkning för min del var alldeles för dålig på dagarna och kände mig lite som ett bihang för alla som ville och kunde åka bra och i parken och s¨ånt så lät johnny ha kul istället är han glad så är jag glad , höll mig sysselsatt ändå , vart lite badande och bowlande och sånt istället tog mig iaf upp i backen och till toppstugan en dag och åkte mellan johnnys ben och på min snowboard sittandes ner i olika variatoner haha mycket skoj , bra sleten näre var dags för 49 mil hem istället för 9 som man är van vid från sälen dock. men hur underbart det var att komma hem till sin säng och soffa.. men tyst efter van vid folk och stimm hela tiden..

veckan börja skit åkte till jobbet och fick sparken , anledningen behölvde dom inte ge enligt dom , men jag vet ju att det är mitt fina brottregister som satt till det , slog som en rejäl käftsmäll och var rejält ledsen när man äntligen fått fast hemtjänst så gåre åt skogen genom saker man gjort för från 2-6 år sen tillbaka ? , inte rättvist tycker jag , men vad kan man göra , nya tag bara kämpa kämpa.. så kenneth ringde och tipsa mig att dom sökte jobb på brisak så var där igår på en arbetsintervju och gick superbra tror jobbet är mitt så butiksjobb och sitta i kassa inte gjort förr men man ska väl testa det mesta eller hur och kan inte bli bättre för är 15 minuters bilfärd hemifrån UNDERBART!

annars veckan som gått har älskling med vart hemma hela veckan så vi har myst i massvis , vart i stallet , sett hundra filmer känns det som massa god mat och ara ägnat oss åt varandra var behövligt har inte haft så mkt tid dom senaste månaderna när man jobbar och sånt.. men den som får vill alltid ha mer ,jag vill ju spendera varenda sekund med johnny på dagarna tröttnar aldrig däremot tvärtemot får aldrig nog..han är ara för underbar min man... igår tog vi ett ryck och åkte på bio"shutters island" grym film som alla borde se , bästa jag sett på väldigt väldigt länge...

ja var tanken att jag skulle åka hem till mora idag med men har seperationsångest från min älskling och han vill inte att jag ska åka så lova han en dag till så men imorn far jag hem för ett par dagar igen iaf ska bli himla skönt och få umgås med mina nötter och inte stressa runt bara äntligen... dags att passa på medans man är ledig vet inte för hur länge jag blir hemma kan bli 3 dagar kan bli 7 beror på jobb , saknad och lust... skotern ska då få ta ett par fina åkturer med mig är en sak som är säker åkte 2 gr i år en gång full i en pulka på julafton och ja & johnny 1 timme upppe i färnäs bara så nu äre fan dags ,årliga skoter träffen på draggen är ju nästa helg så hoppas jag kan vara kvar till den och bästa vore ju om älskling lyckades ta sig upp med men lets see.. hålla tummarna kan man jue göra..

tanken är ju middag och göra ngt skoj med ufo & malin idag med men mitt konto sinar för mycket så verkar inte bli något av med det ?:/

jaja nej nu ska jagh gå & hoppa upp min finaste johnny med en kopp kaffe..
han är det bästa som hänt mig och hela min värld..


(enbildfrånsälen)

so long suckers
xoxo sofie


// ordning är för idioter , Vi genier behärskar även kaos

Regret sits heavy in your chest until sometimes-it gets so hard to breathe Sometimes it just wont go away,and you start to feel it'll never leave And when you think back on those times it seems so close,just beyond your reach but the past vanishes like smoke from a cigarette in the night breeze


// life is a rollercoster you just got to ride it.

idag fyller min storebror år med 26 gammelgubbe snart ju , GRATTIS min käre bror hoppas på en kanon dag:)



// ordning är för idioter , Vi genier behärskar även kaos

DAGENS CITAT

De människor som fått mest ut av livet är inte de som levt ett sekel,
utan de som levt varje minut.


// ordning är för idioter , Vi genier behärskar även kaos

hittils gjort allt annat utan att börja med packningen , druckit 5 koppar kaffe , satt kameran på laddning och tömt ur den , städat lite , kedjerökt 5 cigg, yrat runt på internet på miljoner sidor , lagt in tvätten i torktumlaren , tagit bort mig ngaellack , babblat skit med folk på msn och pratat en timme i telefonen med fred om allt och inget , ingen lust alls att packa så nästan undviker det tycker det är så tråkigt , se nu bloggar jag till och med för att få slippa gå upp ur den här sängen och börja , tänkte jag ska sova en timme till för det har jag ju tid med igentligen , men NEJ nu jävlar tar jag min röv upp ur här hoppar in i dushen och sen jävlar sätter igång måste börja med att vika tvätten annars kan jag ju inte ha ner det i väskan , blööhö  vad intressant inlägg va? ., nej so long.

// ordning är för idioter , Vi genier behärskar även kaos



"ordning är för idioter vi genier behärskar även KAOS ", bästa citatet någonsin , ordning är för idioter som är dumma nog att acceptera vardagen som den är även fast dom finner den inte alls bra , utan dom bara lever efter att "det ska vara så" jag vill leva i kaos där den ena dagen inte är den andra lik , där man gör exakt det man vill och brinner för , man gör allt som faller än in och lusten faller på och får fram den man är , folk dom gömmer sig i rutiner , familjer , och allt därtill och är inte alls nöjda , men dom fortsätter leva på det sättet för att det är så omgivningen vill att det ska se ut , jag önskar fler folk kunde komma fram och bara få fram sig själva man gör man det är man annorlunda , knäpp , en idiot.. varför ? varför visar inte folk mer förståelse???
jag vill inte lära mig saker och göra saker bara för att man ska kunna eller göra så , har alltid varit en rebell där och gjort exakt tvärtemot , för jag vill ju inte så varför ska jag? , nej tycker mer folk skulle tänka så istället och inte se ner på dom människorna som verkligen vågar och istället försöka tänka varför gör inte jag som dom skiter i allt och gör det jag vill istället , tror världen skulle se 10 gånger bättre ut tillslut!



// ordning är för idioter , Vi genier behärskar även kaos

godmorgon alla glada & bittra där ute , 7 på morgonen är den och ändå är man uppe här kunde inte somna om efter jag var utoch flyttade på bilen när johnny åkte till jobbet , vart man pigg helt plötsligt , när man får sova går det aldrig och när man inte får , då jävlar är mna trött , undrar varför det alltid slår fel där på något sätt?

ja är väl bra att jag är uppe i tid iaf har slängt i jackan och täckbyxorna och lite sånt i tvätten har ju använt dom i stallet så vill ju inte stinka häst uppe i sälen , ska försöka få med mig allt nu alltid lyckas man glömma något , därför är jag expert på att packa för mkt istället då använder man inte ens en 3e del ändå men man vet ju att det finns iaf , haha ja spela roll åker ju bil upp så man behöver inte tänka på att man ska bära skiten iaf , snowboarden och skorna har jag redan slängt ut i bilen iaf så dom kan man ju inte missa nu... det bär väl av direkt johnny slutat jobbet han hoppades få sluta runt kl 1 så då äre inte långt kvar jag fick ju vara hemma idag ändå eftersom jag vart hemskickad igår för jag var sunken..
så efter jobbet då for jag till stallet eftersom jag skulle ta henne igår inte alltför pigg men överglad ändå , mockade och gjorde iodrning fodret och allt sånt först så jag hade det klart sen gick jag och leta på capella i hagen , stod och myste och gjorde henne iordning för en ritt , red iväg en sväng och kolla i områdena och skritta runt hitta en grusväg som jag tog och jobbade henne massa i trav kanonfint går hon , tog även några galoppsträckor , så avsluta vi med att jobba lite i volten galoppombyten och skänkelvikningar åt båda hållen , gick verkligen underbart bra , hade dock fel vantar hon ärmlite stark och hetsar på mkt & slänger med huvudet så behöver ett par med bättre fäste dom här slet hon ur mig på en gång , men har ju det hemma ska ju hämta mina ridgrejor i helgen med , ja sen packade jag hö , till morgondagen och kvällen och begav mig hemöver...


så myste vi ner oss i soffan med kaffe & muffins som min karl hade gjort klart tills jag kom hem så kika vi på walk the line och sjöng med i alla låtarna och var lika kära som vanligt , sen tog jag en dusch medans johnny gjorde iodrning mat spaggetti och köttfärssås , mm vi skämmer bort varandra hela tiden jag och min ostbåge , mätta och glada la vi oss i sängen och satte på scherlock holmes och ja vad den handlade om kommer jag inte riktigt ihåg lite distraherad av min älskling hela tiden , GOD i LOVE my man!


ja det var väl allt för idag då gott folk , nu ska jag börja plocka här hemma sen beger vi oss på en 4 dagars fylla , bräda , skoter , folk & festfylld helg iSÄÄÄÄLEN!'






so long suckers
xoxo sofie

// ordning är för idioter , Vi genier behärskar även kaos


CAPELLA♥


jaha tisdag redan idag fast ja bara tisdag morgon så länge ska snart bege mig till jobet tänkte skriva av mig lite skit första & främst , hoppas jag får en skön dag på jobbet idag med bara massa städ inte någon lust med 100 olika besök och åka runt runt , så tummarna hålls , efter jobbet blire direkt ut till stallet på en tidtur tänkte mocka och fica allt för kvällen före så ara att ställa in capellla när man kommer tillbaka , skulle haft en pannlampa känner jag om jag ska rida ut kommer nog inte se så mkt annars slutar ju så sent och blir så mörkt , ja får ta volten där nere annars och känna på henne lite mera och se vad hon går för och vilka muskler hon har och vad hon orkar :)
sen blire väl hem och försöka packa det mesta inför resan uppöver till vackradelen av vårat land imorgon 4 dagar runt hemmaplan ska bli helt underbart , fast mer än hälften som hyrt huset med oss känner jag faktist inte ens men är nog trevliga pricka skulle jag tro , ufo och wigert är ju med iaf och älskling.. inte unnit fuskträna något så talanglös får jag helt enekelt stå ut med att vara i backen och hoppas johnny har bra tålamod med mig och mitt humör när jag inte kan fast jag vill , oj oj jag kan vara en riktigt surkärring vill jag lova , kommer bli skitkul hoppas bara jag fått in pengarna idag nu annars äre ganska kört kan varken ta med skotrarna och tanka dom handla liftkort eller dunken jag har beställt , väntat hur länge som helst på dom där nu fan , ja annars får jag låna 2000 av någon för hem ska jag 4 agar äntligen LOVELY!

mitt simkort till telefonen har gått sönder ifall ni undrar varför det inte går att få tag i mig bara ringa på johnnys har beställt nytt simkort , och även nya körkortspapper måste ha ett nytt det andra ser man knappt det är jag och sen har det gått av , en hårddisk ska jag även hämta ut när jag kommer hem så jag kan få alla bilder sparade på en plats nu har jag det utspritt på 100 datorer vilket är lite halvdrygt.

HELGEN
var en riktigt sån där superbra helg faktist måste jag säga fredagen , så åkte vi först ut och gjorde ett svartjobb på lidingö som tog 5 min så fick vi oss 2 vinare,gött tanken var ju att vi skulle gå på bio , men ingen av oss var nog så sugen på det verkade det som ville ara hem och mysa med varandra så vart att köpa hem texmex grejer , chips , köpte 4 filmer och sen bara la tid på varandra helmysigt var det , sen lördagen vakna vi upp tidigt johnny gick ut och skotta uppfarten medans jag gjorde mig klar och ringde dom om capella om det vart någon provridning och det vart det så for ut dit till stallet , först red daniella fram henne såg skitbra ut, så testa jag och allt kändes lika bra underbar var hon med en massa krut i som jag tycker bara är superbra ska inte vara någon meshäst man ska ha lite att jobba med , så då var allt bestämt och vi var glada när vi for därifrån visa mig hur allt ligger och vad hon ska ha för foder och sånt... sen for vi ut till johnnys mamma & pappa och hämta darten för blomberg och sara var på gång ut och så handla vi även kött & massa gott till kvällen , parkerade upp dragstern upp för slänten och ställde resten vid vändplanen var fullt med åk här ute helt plötsligt... så börja vi dricka snacka skit och kolla på filmerna från sommaren kul att se att man var med på några stycker även på omslaget på en film. "nästan lite famous jag" haha lite iaf , så grillade vi i öppna spisen jag lyckades få iodning sån där superglad som man trodde bara fanns på film men icke sa nicke , sen tjocka vi in oss i bilen fulla och glada jag och sara agerade sterio med eddie medusa låtar och så for vi till alex och marko som skruvade på hojarna i garaget , var där och yrade några timmar lira lite biljard och vart fullare , så var tanken MOONSHINE , men prata med salle och camilla och där vare knökat så vi begav os ut på SS i södertälje , där vare mkt trevligt och massa gammla ansikten som var kul att träffa , hmm med ett riktigt äckel som betedde sig som en idiot , jag frågade om han hade en cigg till överst för såg han stod och rökte , då tröck han upp mig mot väggen och höll nästan som stryptag och sa "nej men jag ska knulla dig din jävla slyna eller något , " vilket gjorde mig jävligt less förstår marko och johnnys syn på raggare när dom bara ser såna där stockholmsdrägg oftast när dom är ibland "raggare" då är inte deras uppfattning så konstig , var nog lite överspelat från mig tog åt mig rejält hade jag aldrug gjort förut utan spottat han i ansiktet eller något , men hade redan fått ettsamtal i början av kvällen som gjort mig väldigt nedstämd , tror det satte sina spår. ja sen for vi och lämna marko i stan och begav oss hemöver , stanna på donken i nacka där jag nog vart ännu bittrarre jag ville ha cheese , kaffe & vanilj&blåbärspaj , men fick ett glas vatten & en äppelpaj , haha inte mkt bättre för mitt humör , äckelneger.
ja sen vart det hem & sova av iaf från mitt minnne :P

dagen efter vart bara slöfrukost & kaffe i soffan och mådde som vi förtjäna och lite filmer , satt i tankar om att hitta en bra backe att dra fram dragstern i och åka lite utan motorn bara för skoj , men lite för bekväma var ni nog så sara och blomman begav sig hemöver och vi for och handla ostbågar och mat och så fick jag testa darten lite GRRRYYMT kul med en maskin som svarar på gasen och mycket därtill fick ställa fast han och dra på lite ställ vart som ett barn på julafton haha vill bara bort med snön så man får känna på han riktigt ;)

ja grymt bra helg , lite besviken dock på 2 där hemma som iaf hade kunnat slagit en signal och säga att ni inte hade tänkt dyka upp istället för att ljjuga in i det sista.
är iiaf skitglad över besöken jag fått hittils och alla ifrån motala men inget från mora ganska konstigt , känns som man börjar fatta vilka en riktiga vänner är.... jaja och sen en förklaring och ett samtal efteråt hade funkat det med. but shit the same..

ska ta & åka till jobbet nu jag innan jag blir sen



so long suckers
xoxo sofie






.


// life is a rollercoster you just got to ride it.

fredag kväll vilken härlig kväll fredag kväll när du & JAG får vara tillsammans , whiie ja äntligen den här efterlängtade fredagen och en ledig helg framför känns som år och dar sen just nu ,ikväll blire mys med älsklingen tänkte åka och gå på bio ikväll får se vad det blir finns flera filmer jag vill se , "sherlock holmes" , "snabba cash" blir nog någon utav dom äre tänkt :) har just nu en jäävla tillhubudvärk knaprat lite alvedon och får hoppas det går över snart..  ska väl snart dra igång bessie här ute hon går fan klockrent nu när vi höjt upp han fram ser grym ut nästan lite som en gammal race bil . hehe och sladda sladda är förbannat kul ..
hoppas jag slipper alla dessa köer idag fyfan igår var det kaos , 1½ timme till jobbet , sen 2timmar hem och då fick jag lov att ställa ifrån mig min bil på shell och springa tillbaka och hoppa i johnnys bil så åkte vu runt skiten annars hade vi aldrig kommit hem 2 olyckar längre fram med buss som blockade allt.. fan hela dagarna blir ju förstörda utav dessa köer . sen kon  jag hem skotta snö och bänka mig vid datorn och invänta älsk som träna karate.. slog igång "mirrors", fyfan  läskig film det där , johnny måste tagit in filmer i sömnen vi somna ganska snabbt sen vakna jag utav att han for runt och var galen haha , toker..

fyfan ska svänga in på systemet idag med och handla mig en 2-3 öl iaf till kvällen min mage har haft ett sug på öl nu i fan 2 veckor haha :)
 
har rejäla tankar i att slänga i en v8:a i bessie till våren hade vart grymt och hon ska ju inte besiktas försen till hösten så man har ju lite tid på sig , fyfan detta ska jag luska i mera...

ska provrida denna skönhet även i helgen , och få bl medryttare hoppas allt går bra
skulle vara underbart att få hoppa upp på hästryggen igen...



nej dags att bege sig och hjälpa mina söta gammlingar
so long suckers
xoxo sofie


// life is a rollercoster you just got to ride it.

jag vill åka till poland på sonisperefestival , metallica , slayer , MEGADEATH + en massa mer band kommer
men samma festival ska även till sverige då med , MÖTLEY CRUE , iron maiden , alice cooper , slayer , iggy and the stooges och fler därtill , men megadeath är ju ett band jag så grymt gärna vill se annars lockar sverige festivalen mera , ska faktist ta & kolla upp om biljett priser och allt ,någon som är sugen på att haka?:)

so long suckers
xoxo sofie

// life is a rollercoster you just got to ride it.

gooodmorning sunshinea! , om det ändå vore så väl vill säga becksvart utanför fönstret nu vill jag ha ljusare & längre dagar så man kan göra lite mera om dagarna , klockan är nu 06.25 dock inte sovit många timmar i natt blitt lite halvljus på mestadels men tankar snurrandes all the time så man inte kan sova, försökt myst med johnny som så tvärt skulle ha mig med sig in till sovrummet när han skulle lägga i sig i sängen , men han har istället bara puttat bort mig och gnällt på att jag är för varm , han kan inte sova då , så fått legat på min sida och stirrat i vilket fall i taket.



ska väl snart ta & börja bege mit mot jobbet , första stoppet blir shell röksugen som en blådåre från bahamas , tänkte jag ska handla rulltobak och sånt nu billigare och räcker mycket längre , sen röker man fan inte alls lika mycket! måste bvara svänga in och få mig ett kontoutdrag med väntar fortfarande på dom där pengarna från skadesanering får jag inte dom innan onsdag så är min sälen resa ganska körd vill jag lova:( så nu jääävlar hålller jag tummarna stenhårt , efter jobbet ska johnny träna så jag tänkte bege mig in till stan idag och försöka träffa kelley och linda , och sen prata jag med jenny igår så hon kommer förmodligen så ska ses och göra något isåfall...



imorn äre fan fredag gottfolk , sköööönt med en ledig helg äntligen , morgondagen vet jag inte vad den bjuds på tänkte ta med älskling på bio om det orkas , annars lugnt , sen lördag kommer mina älskar anton & nicken picken ner så ska vi inta mooonshine , hoppas vädret tillåter darten nudå? , ja annars har vi ju bessie , fast inte musik just nu måste köpa mig en nya eftersom jag har duktiga vänner som alltid har sönder allt jag äger och har när jag lånar ut allt me aldrig fixas! suck jävligt less på detta ...




´nej ska drömma en svängom vid blocket innan jag far vidare :)

so long suckers
xoxo sofie


// life is a rollercoster you just got to ride it.

23.57 är klockan och inte ett dugg trött idag , kommer bli en sån här sömnlös natt känns det som , min fina älskling ligger här bredvid mig nermyst under vårat stora duntäcke , han är så söt när han sover , kan nog kolla på honom i timtal han är det vackraste som någonsin mina ögon sett iaf , ärligt talat så är det så har aldrig sett något snyggare ,hetare , sexigare sötare , finare , vackrare ja allt man kan säga utseende mässigt än min karl , hur konstigt det än låter eller kanske inte låter konstigt vad vet jag , johnny has it all , och inte bara utseendet personlighet och humor och allt som bara får mig att smälta som smör i solsken direkt hans gröna fina ögon kollar på mig , hur kan man känna såhär vara så galet kär och lycklig , jag är nog lyckligast på jorden! ♥



idag har jag jobbat såklart som vanligt haft en riktigt skön dag på jobbet med mestadels städ och trevliga gamlingar med en massa koppar kaffe , hann med en fika med älskling på mc donalds med emellan sista kunden sen åkte jag och gjorde allt det sista klart och han och robin tog in 140:an på robins jobb och börja skruva , idag har det bytts fjädrar fram och sen fixat tillbaka blinkersspaken så nu funkar både hellysena och det går att blinka , jippie mycket bra med blinkers i stockholm vill jag lova , vart rädd att orsaka en stor olycka snart haha men bara att gasa och svänga och se glad ut det , sen for vi hemöver inhandla ett glasspaket på vägen hem "texas pecan" så jävla god , men såklart inte godare än Ben&jerrys som slår alla rekord , jag är ju ett riktigt glassmongo kan äta det i mängder året runt!...




sen har vi bara myst här i soffan , kollade på den här dokumentären om han som lever på donken mat i en månad fyfan vad äckligt vad det gör skada på kroppen fort , usch blir nog inte skräpmat på bra länge nu , inte sugen på att äta alls efter det där programmet nej tur man inte ser ut som en heffaklump iaf , fast har kännt mig så sunken på senaste lönnfet och inte alls sådär snygg man har ju sina perioder när man inte alls är nöjd när man kollar sig i spegeln och helst undviker dom , kanske för att jag inte gör mig iordning så himla mkt längre aldrig smink eller fixar håret , känns inte som jag orkar anstränga mig för gammlingarna och sen äre ju bara mys med J på kvällarna... nej bara våren kommer ska jag ta & börja röra på arslet och få lite kondition och lite mindre slapphäng lite här och var på kroppen haha...




nej nu vakna mitt mongo här bredvid mig och ser lite förskräckt ut som vanligt när han är nyvaken han är så go , varje gång jag går ifrån han eller gör ngt annat såå vaknar han till och ropar med sådan röst som jag försvunnit för all framtid , han är så go min lilla fis ,


ska ta & borsta gaddarna nu och försöka sova så jag orkar med jobbet imorn , och just ja tvätta bort ansiktmasken jag lagt på mig med! ,



so long suckers xoxo sofie


// life is a rollercoster you just got to ride it.

skulle göra kaffe , men så var fanskapet slut och bilen står ju utan däck här ute så får vackert klara mig utan kaffe , färgat håret iaf , och städat undan lite här hemma , och vikt in kläder i garderoben så lite duktig har jag ju vart iallafall , sitter nu och gjort hårinpackning och äter glass , MUMS..

älsk ringde nyss kollat upp fjädrar fram kostar 1100 och bak 1200 fuck har ju inte dom pengarna nu , inte fått in dom där dagarna som dom missat från skadesanering så det är allt jag har , men måste ju byta annars kan jag inte åka med bilen? , ja ska ta & ringa några samtal hemölver och se om det finns nå fjädrar dom kan slänga på bussgods hade ju vart guld nu iallafall ...

helgen verkar planerad med , prata med camilla hon och ligan från streetpack skulle inta moonshine däre var fest till helgen på lördag så kolla upp det dom skulle ha stor kalajs med filmimspelning som kommer visas i vår , liveband och massa roliga grejer , och så eventuellt nicken och anton kommer på lördag så vore ju perfekt , om plogbilen gör sitt jobb rätt med så kör älskling så tar vi darten dit , håller tummarna detta hade ju vart en toppenkväll :)

ja ska ta & ringa lite samtal nu jag..


so long suckers
xoxo sofie

// life is a rollercoster you just got to ride it.

rock n roll is here to stay..

åhh röksugen men alldeles för lat för att klä på mig och gå ut i kylan , så blir nog att sätta sig under öppa spisen och fuska lite , BRRR frusen , känns som det är feber som satt sig i kroppen åt mig , kan ju förklara gårdagens trötthet och surhet med , haha.. ledig dag idag iaf som tur är så missar ju inget jobb iaf genom att vara hemma och tycka synd om sig själv , saknar min johnny här här hemma med suger att vi inte är lediga tillsammans jämt , vill inte jobba varannan helg hur tråkigt som helst men men måste jue..

tänkte jag skulle dra iordning lite frukost nu OBOY och macka sen en kanna kaffe och se om jag får energi att plocka här hemma lite känns som jag har spridit ut mig i varenda hörn i detta hus haha , ska dra i en färg i håret med , vart redhead som gäller istället för ljus igen köpte färg och allt men nej nej vet inte känndes inte alls rätt så får hålla dom tankarna ett tag tills jag bestämt mig helt och köra same old ett tag till älsk hjälpte mig med brunfärgen och slingade igår så bara dra i det röda över nu , snäll som han är sen har han k'mpat fram min pärla ut ur snön och nerför uppfarten med måste ha skottat flera ton snö sötnosen min , sen är däcken hos hans bror på jobbet så han ska kränga om & byta fjädrar fram , så blir att åka den nu golfen vägrar jag åka en meter till , den bilen hatar nog mig lika mycket som jag hatar den , ställt till med alldeles för mycket jävla skit och måste ju ha en bil som funkar i jobbet så blir att åka trogne gammle bessie , får se hur det går i snön som alla vet är hon ju mycket låg , och dom är experter här på att göra spåriga vägar och ploga in parkeringsplatser ? så jaja får tänka lite för man handlar , kanske ite alltid är min starka grej dock haha ;)

var på heroncity här i lördags och körde arkad spel och umgicks med markon och hans nya tjej , var riktigt kul faktist tog först en fika , sen massa olika spel , nitade iaf marko i bilspel och låg hack i häl med älsklingen , fan näösta gång tar jag han , "kanske" , var en riktigt jämt macth där mellan alla 3 och blodigt allvar haha .. sen vare en bowling bana bokad men då var alla så trötta så tog en bärsmoothie istället och senavsluta kvällen...


nej nu ska jag se till att få något gjort röksuget börjar psyka med min hjärna nu..

so long suckers
xoxo sofie


before and after . monstret hittat fram ;)



RSS 2.0