// ordning är för idioter , Vi genier behärskar även kaos

long time no seen igen , har för vana att glömma den här bloggen ibland , inte skrivit nu sen innan sälen resan , vart en grymma 5 dagar i sälen med ett grymt gäng på 16 personer som man lärt känna , kände ju bara 2 sen innan haha , mycket fest , fina soliga dagar , noll åkning för min del var alldeles för dålig på dagarna och kände mig lite som ett bihang för alla som ville och kunde åka bra och i parken och s¨ånt så lät johnny ha kul istället är han glad så är jag glad , höll mig sysselsatt ändå , vart lite badande och bowlande och sånt istället tog mig iaf upp i backen och till toppstugan en dag och åkte mellan johnnys ben och på min snowboard sittandes ner i olika variatoner haha mycket skoj , bra sleten näre var dags för 49 mil hem istället för 9 som man är van vid från sälen dock. men hur underbart det var att komma hem till sin säng och soffa.. men tyst efter van vid folk och stimm hela tiden..

veckan börja skit åkte till jobbet och fick sparken , anledningen behölvde dom inte ge enligt dom , men jag vet ju att det är mitt fina brottregister som satt till det , slog som en rejäl käftsmäll och var rejält ledsen när man äntligen fått fast hemtjänst så gåre åt skogen genom saker man gjort för från 2-6 år sen tillbaka ? , inte rättvist tycker jag , men vad kan man göra , nya tag bara kämpa kämpa.. så kenneth ringde och tipsa mig att dom sökte jobb på brisak så var där igår på en arbetsintervju och gick superbra tror jobbet är mitt så butiksjobb och sitta i kassa inte gjort förr men man ska väl testa det mesta eller hur och kan inte bli bättre för är 15 minuters bilfärd hemifrån UNDERBART!

annars veckan som gått har älskling med vart hemma hela veckan så vi har myst i massvis , vart i stallet , sett hundra filmer känns det som massa god mat och ara ägnat oss åt varandra var behövligt har inte haft så mkt tid dom senaste månaderna när man jobbar och sånt.. men den som får vill alltid ha mer ,jag vill ju spendera varenda sekund med johnny på dagarna tröttnar aldrig däremot tvärtemot får aldrig nog..han är ara för underbar min man... igår tog vi ett ryck och åkte på bio"shutters island" grym film som alla borde se , bästa jag sett på väldigt väldigt länge...

ja var tanken att jag skulle åka hem till mora idag med men har seperationsångest från min älskling och han vill inte att jag ska åka så lova han en dag till så men imorn far jag hem för ett par dagar igen iaf ska bli himla skönt och få umgås med mina nötter och inte stressa runt bara äntligen... dags att passa på medans man är ledig vet inte för hur länge jag blir hemma kan bli 3 dagar kan bli 7 beror på jobb , saknad och lust... skotern ska då få ta ett par fina åkturer med mig är en sak som är säker åkte 2 gr i år en gång full i en pulka på julafton och ja & johnny 1 timme upppe i färnäs bara så nu äre fan dags ,årliga skoter träffen på draggen är ju nästa helg så hoppas jag kan vara kvar till den och bästa vore ju om älskling lyckades ta sig upp med men lets see.. hålla tummarna kan man jue göra..

tanken är ju middag och göra ngt skoj med ufo & malin idag med men mitt konto sinar för mycket så verkar inte bli något av med det ?:/

jaja nej nu ska jagh gå & hoppa upp min finaste johnny med en kopp kaffe..
han är det bästa som hänt mig och hela min värld..


(enbildfrånsälen)

so long suckers
xoxo sofie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0